رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نوردردیدار با رئیس و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه وبویراحمد:

بسیج اساتید ، محل تبادل نظرات و تفکرات همه افراد می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه وبویراحمد ، نشست رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور با رئیس و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد درسالن جلسات دانشگاه پیام نوراستان برگزار شد . دراین نشست ابتدا دکتر سجادی ، رئیس دانشگاه پیام نوراستان در سخنانی ضمن گرامی داشت روز عرفه و تبریک عید سعید قربان وخوش آمد گویی به میهمانان ارجمند ، گفت در حد توان و امکانات آماده هرگونه همکاری با بسیج اساتید دانشگاه می باشیم. سپس رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نوراستان به ارائه گزارشی ازوضعیت برنامه و فعالیتهای  بسیج اساتید استان پرداخت. دکتر موحدزاده گفت بسیج اساتید بازوی توانمندی در اختیار دانشگاه،جهت نیل به اهداف عالی دانشگاه می باشد.

در ادامه آقای دکترپارسا رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور در سخنانی ضمن تشکر از ریاست واعضای علمی حاضر به خاطر هماهنگی وهمکاری جهت برگزاری این جلسه بیان داشتند پوشیدن ردای استادی وتدریس لطف بزرگی است که خداوند در حق همه ما اساتید نموده است وما باید با پرورش دانشجویانی در تراز جمهوری اسلامی شکر این نعمت را بجای آوریم. دکتر پارسا افزودند بسیج محل تبادل نظرات وتفکرات همه افراد با همه سلایق است که البته برایند این تبادل نظر باید در حل مسائل کشوروخصوصاً منطقه نشان داده شودو این همان هدف راهبردی بسیج اساتید کشور است ایشان هدف از سفر به استان را بررسی وضعیت فعالیت های بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان واستفاده از تجربیات وانتقال آن به سایراستانها بیان نمودودرپایان حاضران با طرح دیدگاه های خودبر ضرورت برنامه ریزی با هماهنگی بسیج اساتید سپاه استان تاکید نمودند.