نشست مسئول بسیج اساتید دانشگاه پیام نور با اساتید بسیجی دانشگاه پیام نور استان مازندران

رویکرد بسیج اساتید در دوره جدید مساله محوری است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران ، دکتر علیرضا پارسا رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور کشور در جمع مسئولین بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان مازندران با بیان اینکه همه کسانی که دغدغه نظام دارند و به امام، انقلاب و رهبری اعتقاد و التزام دارند، بسیجی هستند، افزود: رویکرد بسیج اساتید در دوره جدید مساله محوری است. به گفته دکتر پارسا باید از توانمندی اساتید بسیجی دانشگاه برای خدمت به مردم و انقلاب استفاده کرد. رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور با اشاره به شرایط کنونی کشور به ویژه زورگویی ها و زیاده خواهی های آمریکا تصریح کرد: همچنانیکه در این چهل سال با ایستادگی، صبر و استقامت ازگردنه های مختلف عبور کردیم این بار هم از این گردنه عبور خواهیم کرد  .