فراخوان ارسال مقالات ومطالب اختصاصی مبارزه با کرونا

بسیج اساتید دانشگاه پیام نور در نظر دارد در راستای همگامی با پیشگامان و جهاد گران سنگر سلامت، به منظور تولید محتوای علمی و فرهنگی امید بخش، اطلاع رسانی و تبیین راه های مبارزه با شیوع این بیماری، نسبت به تهیه، تدوین و انتشار ویژه نامه های اختصاصی با همکاری متخصصین درحوزه های مختلف ( مانندروانشناسی، سلامت، علوم اجتماعی، علوم تربیتی، حقوق و فقه، مدیریت بحران وغیره) اقدام نماید.

از همه اساتید محترم بسیجی دعوت می شود مقالات خود را در قالب متن یا فایل ورد( بین 300 تا 600 کلمه با ذکر نام نویسنده یا نویسندگان مسئول) برای بررسی و درج در ویژه نامه بسیج اساتید دانشگاه پیام نور به مسئول بسیج اساتید استان خود یا دفتر بسیج اساتید سازمان مرکزی ارسال نمایند.
از دریافت مقالات اساتید بسیجی شاغل در سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نیز استقبال می شود.

ایمیل بسیج اساتید سازمان مرکزی جهت ارسال مقالات:                                      Basij.asatid@pnu.ac.ir