پیام تسلیت رئیس دانشگاه پیام نور
پیام تسلیت رئیس دانشگاه پیام نور در پی درگذشت استاد فرهیخته انقلابی دکتر علیرضا پارسا
رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی ضایعه درگذشت استاد فرهیخته دکتر علیرضا پارسا، عضو هیات علمی و رئیس دفتر هماهنگی کانون های بسیج اساتید دانشگاه پیام نور را تسلیت گفت.
در متن پیام رئیس دانشگاه پیام نور آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

رحلت برادر عزیز مرحوم دکتر علیرضا پارسا، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مایه ی اندوه عموم دوستداران، دانشجویان و اساتید گردید. آن استاد فرزانه در سال های پر برکت عمر خویش، ضمن تربیت شاگردان پرشمار، همواره  تلاش های پردامنه ای در حفظ و گسترش ارزش های قرانی و انقلابی در دانشگاه داشت. چه در دوران مسوولیت های مختلف در سطوح گوناگون دانشگاه از صف تا ستاد و چه در دوره ی  مدیریت بسیج اساتید دانشگاه پیام نور، نقش پر فروغی داشت.
عروج آن مجاهد پر تلاش در عصرجمعه ای که سرشار از اندوه سوگواری کاروان شهیدان کربلا است، حکایت از آن دارد که او نیز به خیل محبوبان سیّد و سالار شهیدان پیوسته است.
اینجانب این ضایعه را به  خانواده ی مکرم ایشان و جامعه ی علمی دانشگاه پیام نور تسلیت می گویم و از خداوند حکیم، رحمت بی کران برای او و شکیبایی و اجر برای بازماندگان خواهانم.

محمدرضا زمانی
رئیس دانشگاه پیام نور