اجرای طرح نوید بسیج اساتید برای مبارزه با کرونا

اجرای طرح " نوید بسیج اساتید" برای مبارزه با کرونا

رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌ پیام نور با اشاره به اجرای طرح « نوید بسیج اساتید» توسط اساتید بسیجی این دانشگاه گفت: در این طرح اساتید به مردم به صورت رایگان در حوزه های روانشناختی، فرهنگی، مذهبی، آموزشی و پژوهشی مشاوره می دهند.

علیرضا پارسا رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌ پیام نور سراسر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به شیوع کرونا در کشور گفت: اساتید بسیجی دانشگاه پیام نور از زمان شیوع کرونا در کشورمان اقداماتی را برای مقابله با این ویروس انجام داده اند.

وی افزود: هم اکنون نیز اساتید بسیجی دانشگاه پیام نور همراه با جهادگران سلامت، در حال اجرای طرح « نوید بسیج اساتید» برای مبارزه با کرونا هستند.

پارسا تصریح کرد: در این طرح اساتید به مردم عزیز به صورت رایگان در حوزه های روانشناختی، فرهنگی، مذهبی، آموزشی و پژوهشی مشاوره می دهند.

وی تاکید کرد: علاقمندان می توانند برای استفاده از این طرح از طریق ارسال پیامک به شماره های  09381024247- 09188827604 - 09033978612 اقدام کرده یا با ارسال ایمیل به آدرس basij.asatid@pnu.ac.ir    با ما در ارتباط باشند.